Kaas- en Wijnavond 2019

Wie onze vereniging al enige tijd volgt, weet dat we vroeger het Candlelight concert in december combineerden met een kaas en wijnavond. Echo der Leie blaast deze traditie nieuw leven in en organiseert een kaas en wijnavond op zaterdag 26 oktober in zaal het Gildenhuis. Vanaf 18u bent u welkom om aan te schuiven voor een uitgelezen selectie aan verschillende soorten kazen. De prijs is 15 euro p.p. voor een volwassen persoon en 10 euro per kind.

Meer informatie vindt u terug op ons facebook-evenement, bij onze muzikanten of per mail op echoderleie@gmail.com.

Voor een vlotte organisatie vragen wij dat u zich vooraf inschrijft  door het juiste bedrag uiterlijk tegen 20 oktober over te schrijven op de rekening BE21 8508 3829 3903  (BIC SPAABE22) van Echo der Leie met de vermelding “kaas en wijn + aantal volwassenen / kinderen”.
U kunt eveneens telefonisch inschrijven bij Veerle Claerhout op 0460/75.63.93 of Aster Vanhaverbeke op 0471/93.73.02.

U bent van harte welkom.

Fb Banner BIS